Business Intelligence - eller bare BI

BI har i mange år været et “modeord”. Egentlig dækker det bare over forretningskritisk viden, der gør at du kan reagere hurtigt på muligheder og tendenser i din forretning.

Bliv kontaktet af en specialist
Månedlig
rappotering
Medlem af
Medlem af
Iværksætterrådet
Sparringspartner
til ledelsen
Specialister 
i e-commerce

Har du den nødvendige viden om verdenen omkring dig?

Svaret er helt sikkert nej. Men fortvivl ikke – for med brugen af BI, binder CVO systemer sammen på tværs af din forretning. Vi bruger data til at analysere og visualiserer de muligheder du står overfor. Viden er magt, og viden giver dig et super overblik over din forretning og et “her og nu” indblik i, hvilke områder du skal holde fokus på.

BI bringer din forretning til næste niveau, og skaber synlige resultater på både top- og bundlinje – og, endnu vigtigere, på performance og vækst.

Bliv kontaktet af en specialist

Ventetid på analyser. Kender du det?

Det er altid drønirriterende at vente på, at andre leverer de data eller tal man skal bruge NU!

Den typiske ventetid på en rapport fra IT er hvad…? I bedste fald, cirka to dage? Ofte en uge eller mere.
Problemet er, at i dag kan to dage ”gamle” data allerede være uaktuelle og i kategorien “old news”. De er dermed ikke relevante at handle på. 

Med Business Intelligence som aktivt værktøj er det slut med den ulidelige ventetid på rapporter, da du har hurtig og nem adgang til data i realtid. Du vil nu altid have tilgængelige data, der er up to date, og som du kan handle på – her og nu.

Et godt BI system er super nemt at anvende, så du skal ikke have hjælp fra andre. Du vil nok i stedet finde en stor glæde i at have fingeren endnu mere på pulsen i din virksomhed.

KONTAKT OS OG HØR MERE

CVO tror på, at den bedste rådgivning kommer gennem en tæt og personlig dialog. Så udfyld formularen eller giv os et kald, så forklarer vi gerne hvordan vi mener, at vi bedst kan hjælpe dig med at skabe øget vækst og synergier i din forretning.
Contact Form (Subpage)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram