Hvem er CVO?

CVO er økonomisk rådgiver og forretningsudvikler for din virksomhed.
Vi har E-commerce som et af vores specialer, men hjælper også traditionelle produktions- eller retailvirksomheder.

Månedlig
rappotering
Medlem af
Medlem af
Iværksætterrådet
Sparringspartner
til ledelsen
Specialister 
i e-commerce

Vores ydelser hjælper dem til at opnå en mere moderne og agil økonomifunktion

Ofte erstatter vi en stillestående og konservativ økonomiafdeling, som kunden før havde internt.

Forskellen er, at vi overtager hele - eller dele af - økonomifunktionen via en outsourcing af økonomi- og/eller CFO-funktionen.
Det er der mange fordele i.

Først og fremmest får du kigget ALT igennem omkring din økonomi. Derefter får du opbygget en skarp og præcis rapportering. Denne udarbejder vi i tæt sparring med ledelsen. Vi hjælper også med at realisere jeres potentiale og skabe vækst.

Viden er fakta og fakta er grundlag for gode beslutninger. Derfor sørger vi for, at du kan træffe de vigtige beslutninger for din forretning ud fra en grundig, økonomisk indsigt.

Hold fokus på din kerneforretning og lad os tage os af din økonomi

Hos CVO er vi toptrænede i at gennemskue komplekse finansielle problemstillinger, og som kunde får du ubegrænset adgang til vores team gennem en ”flat-rate” aftale.

Det betyder at du IKKE skal tænke over at tage telefonen og ringe. Taxameteret starter nemlig ikke når vi hjælper dig. Det gør det nemt for dig at budgettere – og endnu nemmere at bruge os.

Som iværksætter tænker man ofte, at ens egen tid er gratis. Det er den bestemt ikke. Uanset hvem du er, har døgnet kun 24 timer. Netop derfor er det vigtigt, at du gør det du er god til og bruger tiden mest effektivt. Forretningen vækster ikke, mens du bruger tiden på at bogføre eller afstemme kreditkort.

Hold fokus på din kerneforretning og lad os tage os af din økonomi.

KONTAKT OS OG HØR MERE

CVO tror på, at den bedste rådgivning kommer gennem en tæt og personlig dialog. Så udfyld formularen eller giv os et kald, så forklarer vi gerne hvordan vi mener, at vi bedst kan hjælpe dig med at skabe øget vækst og synergier i din forretning.
Contact Form (Subpage)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram