Verden omkring dig ændrer sig hele tiden

Mange virksomheder har ikke den fornødne tid, til at være opdaterede på de ændringer der sker i den finansielle verden. Specielt Covid-19 og de mange hjælpemuligheder gjorde, at økonomiafdelingerne pludselig skulle sætte sig ind i en masse viden på kort tid.

Bliv kontaktet af en specialist
Månedlig
rappotering
Medlem af
Medlem af
Iværksætterrådet
Sparringspartner
til ledelsen
Specialister 
i e-commerce

Det resulterede i fejl og forkerte beslutninger, der kunne være undgået med en ekstern rådgiver, som kender til fordele og ulemper ved alle de nye love og tiltag.

CVO hjælper mange forskellige virksomheder, og vi har altid fingeren på pulsen når det gælder reguleringer og lovkrav. Så med os på sidelinjen sikrer vi, at du altid ved hvilke muligheder du har, når der opstår uventede situationer. 

Bliv kontaktet af en specialist

Du ender ikke i “kachotten” med CVO som ekstern partner

Ja, vi ved godt det lyder vildt. Kachotten. Men husk at det er vigtigt at have styr på at alle love overholdes - specielt når vi snakker økonomi.

Hvis du outsourcer din økonomi til os, får du 100% tryghed for, at alt er som det skal være.

KONTAKT OS OG HØR MERE

CVO tror på, at den bedste rådgivning kommer gennem en tæt og personlig dialog. Så udfyld formularen eller giv os et kald, så forklarer vi gerne hvordan vi mener, at vi bedst kan hjælpe dig med at skabe øget vækst og synergier i din forretning.
Contact Form (Subpage)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram