Start dit eksporteventyr med CVO

Der er intet “hokus pokus” i at eksportere til resten af verden. Udover den glæde det giver at se forretningen sprede sig ud over landets grænser, giver det både økonomiske og strategiske fordele. 

Bliv kontaktet af en specialist
Månedlig
rapportering
Medlem af
Medlem af
Iværksætterrådet
Sparringspartner
til ledelsen

Eksport er et helt naturligt skridt i en virksomheds udvikling.

Ved at eksportere til udlandet, åbnes der for et markant større kundegrundlag, og det giver din virksomhed mulighed for en væsentligt højere omsætning. 

Vi har set firmaer opnå vækst på tusindvis af procent, efter de åbnede øjnene for at verden er større end Danmark.

Bliv kontaktet af en specialist

Ved at sælge til flere lande, spreder du også risikoen for store økonomiske tab ved konjunkturændringer.

Men inden du, og din virksomhed, starter med at sælge produkter på tværs af landegrænser, er der mange ting der skal være i orden. Der er adskillige regler du skal leve op til, før du for alvor kan få succes i udlandet. Indfortoldning til lande uden for EU og valutakurser er bare nogle af de udfordringer du vil møde.

Hos CVO har vi kæmpe erfaring inden for eksport, og har flere gange ledt store danske virksomheder ud i den store verden. Mener du at din virksomhed er parat til at tage det næste skridt inden for eksport, så står vi klar til at hjælpe.

KONTAKT OS OG HØR MERE

CVO tror på, at den bedste rådgivning kommer gennem en tæt og personlig dialog. Så udfyld formularen eller giv os et kald, så forklarer vi gerne hvordan vi mener, at vi bedst kan hjælpe dig med at skabe øget vækst og synergier i din forretning.