Effektiv outsourcing af økonomifunktion

Bliv kontaktet af en specialist
Månedlig
rappotering
Medlem af
Medlem af
Iværksætterrådet
Sparringspartner
til ledelsen
Specialister 
i e-commerce

Hvad er outsourcing af økonomifunktionen? Og hvorfor er det en god idé?

Det spørgsmål får vi ofte, og svaret på begge spørgsmål er nemme at give.

Outsourcing af økonomi handler om, at du vælger at have en ekstern partner til at håndtere hele -eller dele- af din økonomifunktion, for derigennem at opnå en masse konkurrencemæssige- og strategiske fordele. 

Det er en god idé, fordi du som virksomhed får adgang til en masse viden du ellers ville gå glip af. CVO servicerer nemlig en bred vifte af virksomheder, og vi kan derfor anvende vores brede viden til din fordel.

At det samtidig kan være en omkostningsbesparelse for dig, er bare et ekstra plus.

Bliv kontaktet af en specialist

Jamen mister jeg så ikke den daglige sparring?

NEJ, det gør du ikke. Vi kører nemlig en flat-rate ordning på vores services, der gør at vi snakker sammen hver eneste gang vi har brug for det - uden at “taxameteret” kører. Du må gerne ringe alt det du vil - vi er klar til at hjælpe dig.

Og fordelen for dig er entydig. Du kan holde fokus på kerneforretningen og dine spidskompetencer, og får samtidig en stærk og kompetent partner, der ved hvordan du skaber vækst og skalerer din virksomhed. Vi hjælper på rejsen.

Hos CVO er vi altid i front, så du får fordelene af, at vi har den nyeste viden inden for det finansielle marked. CVO er agile og lever af at forudse trends og tendenser. Det gør at vi kan agere sammen med dig, når du har brug for at tænke nyt.

Som din strategiske sparringspartner på CFO-niveau bidrager vi med nye vinkler, og vi tør sige tingene ligeud hvis noget kan gøres smartere eller bedre.

Din “win” i denne “win-win” er, at CVO hjælper dig med hurtigere at realisere din virksomheds potentiale.

Det gør vi via vores økonomiske indsigt på tværs af brancher, samt din adgang til eksperter inden for de forskellige økonomiske områder. Eksperter som er alt for dyre at have inhouse hos dig selv.

Derudover kan det være svært at finde det rigtige talent, når det både handler om kvalifikationer, økonomi og hvorvidt personen passer ind i teamet.

Lad os starte en dialog op og vise dig, hvad vi kan gøre, for at gøre en forskel for dig.

Få en win-win løsning nu

KONTAKT OS OG HØR MERE

CVO tror på, at den bedste rådgivning kommer gennem en tæt og personlig dialog. Så udfyld formularen eller giv os et kald, så forklarer vi gerne hvordan vi mener, at vi bedst kan hjælpe dig med at skabe øget vækst og synergier i din forretning.
Contact Form (Subpage)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram