Kender du den reelle værdi af dit lager?

De fleste aner ikke hvor mange penge de har bundet i deres lager, samt hvad den reelle værdi af lageret er. Det gør, at de ofte står i en situation, hvor de ikke kan redegøre for lagerbindinger og værdien af de varer de har på lager.

Bliv kontaktet af en specialist
Månedlig
rappotering
Medlem af
Medlem af
Iværksætterrådet
Sparringspartner
til ledelsen
Specialister 
i e-commerce

Mange laver en regulering af lageret en gang om året. Det er livsfarligt og kan fjerne hele bundlinjen.

Hvis du ikke kender din lagerbeholdning eller lagerværdi, ved du så om du køber de rigtige varer hjem, laver de rigtige markedsføringskampagner, har for stor en ukurans, som med tiden ikke kan sælges? Og ikke mindst, hvad med dit vareforbrug og DG?

Sikkert ikke, men her kan vi også hjælpe, da vi har mange års priserfaring fra virksomheder med tusindvis af varenumre og store lagerbeholdninger. Derfor kan vi hjælpe med forslag til trimning og realisering af de varer der er for lav omsætningshastighed på.

Bliv kontaktet af en specialist

KONTAKT OS OG HØR MERE

CVO tror på, at den bedste rådgivning kommer gennem en tæt og personlig dialog. Så udfyld formularen eller giv os et kald, så forklarer vi gerne hvordan vi mener, at vi bedst kan hjælpe dig med at skabe øget vækst og synergier i din forretning.
Contact Form (Subpage)
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram